circle-loader

Новость

Disney Cruise Line - 25 років!

Новости
slider

Дата:

04.04.2023

Круїзна компанія Disney святкує 25-ту річницю

Компанія Disney Cruise Line святкує свою «Срібну річницю в морі» новими костюмами для капітана Міккі Мауса та капітана Мінні Маус, які з’являтимуться в новому вбранні під час багатьох круїзів. Також гостей очікує ще багато сюрпризів.

Злагоджені образи двох персонажів демонструють фірмовий колір свята — Мерехтливі моря.
Святкування 25-річчя круїзної лінії буде представлено під час круїзів на борту всіх п’яти кораблів Disney Cruise Line з травня по вересень 2023 року. Гості матимуть можливість побачити нові розваги, тимчасові покращення, сувеніри та інші сюрпризи.

Серед святкових сюрпризів:
• Фірмова пісня, яка стане звуковим супроводом свята
• Нові сімейні розваги та вечірні заходи, створені виключно для святкування ювілею.
• Тематичні кулінарні витвори, від десертів до натхненних крафтових коктейлів тощо.
• Колекція Shimmering Seas, лінія товарів у новому фірмовому кольорі, включаючи одяг, аксесуари, напої, сувеніри на пам’ять тощо.

З цієї нагоди Disney Cruise Line також відкриває новий рівень членства в Castaway Club, який привітає гостей круїзної лінії ексклюзивними нагородами та перевагами. На честь 25-річчя круїзів Disney учасники отримають статус «Перлина» після 25 відпусток круїзної компанії Disney.

Відправлення під час святкування «Срібної річниці в морі» відбудуться до Багамських островів, Карибського басейну, Європи та Аляски протягом літа 2023 року.

Другие новости

Вход

Консультация

Спасибо за Ваш отзыв, скоро он появится на сайте

inflot-logo